Διδακτικό πακέτο για σχολεία/φροντιστήρια

Προσφέρετε στους μαθητές σας τη νέα, ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας για τη Φυσική Α’ Β’ και Γ’ Γυμνασίου και δείτε τις επιδόσεις τους να εκτοξεύονται!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ

Εγγραφή για δωρεάν πρόσβαση στο ψηφιακό πακέτο
για 15 μέρες

Περιγραφή

  Εντάξτε στο εκπαιδευτικό σας υλικό το διδακτικό πακέτο για τη Φυσική στο Γυμνάσιο και δώστε στους καθηγητές σας προηγμένα εκπαιδευτικά εργαλεία:
 • Πάνω από 2500 ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας με σύγχρονο πολυμεσικό υλικό για την παράδοση του μαθήματος σχεδιασμένες ανά λεπτό παράδοσης!
  Αξιοποιήστε τους διαδραστικούς σας πίνακες ή το προβολικό σας. Οι καρτέλες μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε οθόνη.
 • Εγγραφείτε στην εφαρμογή Klett Book App
  Δημιουργήστε μια ψηφιακή τάξη χωρίς να μπαίνετε σε αίθουσα υπολογιστών.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στην προηγμένη υπηρεσία της Publior Author
  Ψηφιοποιήστε και διαδραστικοποιήστε για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ* τα δικά σας βοηθητικά βιβλία τα οποία έχουν συγγράψει οι εκπαιδευτικοί σας!
  *Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.
 • Αυτόματη εγγραφή και πρόσβαση στο ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή για 12 μήνες
  Εξασφαλίστε όλη τη σειρά των προϊόντων Φυσικής Γυμνασίου για τους καθηγητές σας εντελώς δωρεάν.
 • Μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας για το περιεχόμενο του ψηφιακού μας περιοδικού
  Εμπνεύστε τους μαθητές σας, ενισχύστε τους καθηγητές σας, προβάλετε το σχολείο σας με την τεχνογνωσία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών οίκων!
 • Γίνετε μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής οικογένειας
  1.345 Έλληνες καθηγητές Φυσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αξιολόγησαν το πρωτοποριακό διδακτικό πακέτο και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του!
 • Αξιοποιήστε το πρωτοποριακό υλικό:
  • Περισσότερες από 1.600 διαδραστικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας στο ψηφιακό βιβλίο με στόχο να κινητοποιούνται οι μαθητές όλων των επιπέδων, από τον πιο αδύναμο, που επιθυμεί να εξοικειωθεί με έννοιες και θεωρίες της Φυσικής, έως και τον πιο προχωρημένο, που θέλει να πάρει μέρος σε μαθητικούς διαγωνισμούς Φυσικής
  • 100 εισαγωγικά εισαγωγικά και ανακεφαλαιωτικά εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις
  • 900+ εντυπωσιακές φωτογραφίες, σχέδια και σκίτσα που εντείνουν το ενδιαφέρον και επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ο μαθητής επεξεργάζεται την επιστημονική γνώση και αντιλαμβάνεται έννοιες και φυσικά φαινόμενα.

Το ψηφιακό διδακτικό πακέτο για τον καθηγητή περιέχει τα παρακάτω:

 • Την ψηφιακή έκδοση του βιβλίου του μαθητή και του βιβλίου ασκήσεων με όλες τις ασκήσεις πλήρως διαδραστικές, βιντεο-πειράματα, ανακεφαλαιωτικά βίντεο, animation και προσομοιώσεις
 • Τις ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας, με ολόκληρο το περιεχόμενο του βιβλίου πλήρως οπτικοποιημένο σε διαφάνειες για κάθε ωριαία διδασκαλία
 • Τον ψηφιακό οδηγό καθηγητή, με χρήσιμες συμβουλές διδασκαλίας, καθώς και τις λύσεις των ασκήσεων του βιβλίου μαθητή και του βιβλίου ασκήσεων
 • Το περιοδικό Η Φυσική σήμερα: Νέα και δραστηριότητες
 • Δωρεάν πρόσβαση στο εικονικό εργαστήριο πειραμάτων για την εκτέλεση πειραμάτων σε περιβάλλον 3D, AR και VR

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Ναι, μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas πατώντας εδώ ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής Klett Book-App, στην οποία περιέχονται όλα τα ψηφιακά βιβλία του διδακτικού πακέτου τόσο του καθηγητή όσο και του μαθητή.

Εάν εντάξετε στο υλικό του σχολείου ή του φροντιστηρίου σας τα διδακτικά πακέτα Φυσικής Γυμνασίου, σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο συγγραφικό εργαλείο της εφαρμογής Publior, για να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό διαδραστικό σχολικό εγχειρίδιο/ασκησιολόγιο μέσα στην εφαρμογή Klett Book-App. Η ειδική ομάδα συνεργατών μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το ψηφιακό σας υλικό. Θα χρειαστεί να έχετε ετοιμάσει από πριν τα σχετικά PDF αρχεία των βοηθητικών σας βιβλίων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700. Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.

Τα ψηφιακά μας βιβλία μπορείτε να τα προβάλετε είτε σε διαδραστικό πίνακα, είτε σε απλό προβολικό, είτε σε οποιαδήποτε οθόνη.

Όχι, η χρήση των ψηφιακών μας βιβλίων είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται εξειδίκευση. Μπορείτε να τα προβάλετε σε διαδραστικό πίνακα, σε απλό προβολικό ή σε οποιαδήποτε οθόνη.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.

Εάν εντάξετε στο υλικό του σχολείου ή του φροντιστηρίου σας το διδακτικό πακέτο Φυσική Β΄ Γυμνασίου, σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο συγγραφικό εργαλείο της εφαρμογής Publior, για να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό διαδραστικό σχολικό εγχειρίδιο/ασκησιολόγιο μέσα στην εφαρμογή Klett Book-App.
Η ειδική ομάδα συνεργατών μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το ψηφιακό σας υλικό. Θα χρειαστεί να έχετε ετοιμάσει από πριν τα σχετικά PDF αρχεία των βοηθητικών σας βιβλίων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.

Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.