Ζητήστε το
σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Από τι αποτελείται το διδακτικό και
μαθησιακό πακέτο Φυσική Β’ Γυμνασίου

8 + 1 προϊόντα και υπηρεσίες για καθηγητές
6 + 1 προϊόντα και υπηρεσίες για μαθητές
8 + 2 προϊόντα και υπηρεσίες για σχολεία

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Έντυπο βιβλίο μαθητή 304 σελίδων

Έντυπο πρόσθετο ασκησιολόγιο & λύσεις του σχολικού βιβλίου 88 σελίδων

Ψηφιακό βιβλίο μαθητή

Ψηφιακό πρόσθετο ασκησιολόγιο & λύσεις του σχολικού βιβλίου

Ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας (μόνο για καθηγητές)

Ψηφιακός οδηγός καθηγητή (μόνο για καθηγητές)

Η Φυσική σήμερα: Νέα και δραστηριότητες

ΔΩΡΟ Publior Virtual Lab – εφαρμογή εικονικού εργαστηρίου

Klett - National Geographic

Klett Hellas

Η Klett Hellas ΕΠΕ είναι μια σύγχρονη εκδοτική εταιρεία με εξειδίκευση στην εκπαίδευση που δημιουργεί, παράγει και διανέμει διδακτικές μεθόδους, υλικό προετοιμασίας εξετάσεων, βιβλία γραμματικής και εκπαιδευτικά ψηφιακά προϊόντα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και στην Κύπρο όλους τους εκδοτικούς Οίκους του Ομίλου Klett: Klett Sprachen (Γερμανικά), Delta Publishing (Αγγλικά), Difusión (Ισπανικά), Éditions Maison des Langues (Γαλλικά), Edizioni Casa delle lingue (Ιταλικά), PONS (λεξικά) κ.ά.

Η Klett Hellas EΠΕ, σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκπαιδευτικό και επιστημονικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό National Geographic, φιλοδοξεί να εισαγάγει στην ελληνική αγορά μια νέα γενιά βιβλίων σχολικού επιπέδου για τις φυσικές επιστήμες, η οποία θα ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μαθητών και καθηγητών του 21ου αιώνα.

Κύριος στόχος είναι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καθηγητή, να του παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για ένα δομημένο και εποικοδομητικό μάθημα, να τον ενημερώνει συστηματικά και να διοργανώνει ποικίλα επιμορφωτικά σεμινάρια για τη σωστή και συνεχή κατάρτισή του.

Η Klett Hellas ΕΠΕ είναι μέλος του ομίλου Klett με έδρα τη Στουτγκάρδη. Ως μία από τις κορυφαίες εκπαιδευτικές εταιρείες της Ευρώπης, είναι παγκοσμίως γνωστή σε 16 χώρες με 59 εταιρείες σε 40 τοποθεσίες.

National Geographic

Η National Geographic είναι μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις η οποία δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο. Έχοντας ως αποστολή να εμπνεύσει, να διαφωτίσει και να διδάξει, πιστεύει ότι η δύναμη της επιστήμης, της εξερεύνησης και της αφήγησης μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Υποστηρίζει έμπρακτα την επιστημονική έρευνα και έχει ευρύτατη εκδοτική δραστηριότητα τόσο σε ενημερωτικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Η National Geographic επικοινωνεί με τουλάχιστον 600 εκατομμύρια ανθρώπους μηνιαίως, μέσω των προϊόντων και των εκδηλώσεών της, καθώς και των παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων και από το 1888 έχει επιχορηγήσει περισσότερα από 12.000 έργα σε όλο τον κόσμο, με θέμα την έρευνα, την εξερεύνηση και τη συντήρηση του περιβάλλοντος.

Στιγμιότυπα

Νέα & Εκδηλώσεις

Νέα βιβλία για την Α’ και τη Γ’ Γυμνασίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία συγγραφής των βιβλίων για την Α΄ και τη Γ΄ Γυμνασίου έχει ξεκινήσει και θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα στάδια δημιουργίας των δύο νέων βιβλίων μας. Από τον Οκτώβριο του 2019 στην πλατφόρμα Klett Book-App, καθηγητές και μαθητές θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε φύλλα εργασίας που αφορούν την ύλη της Α’ Γυμνασίου.

Ιούνιος 2019

Συνάντηση για τη Φυσική στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στην Αίγλη Ζαππείου, διοργανώσαμε μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις καθηγητών Φυσικής στην Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς βιβλίων και εκπαιδευτικών εργαλείων για τον μαθητή και τον καθηγητή στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Με ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρουσιάσεις και επιδείξεις, τα μέλη της συγγραφικής ομάδας και οι συνεργάτες της Klett-National Geographic συνομίλησαν με όλους τους παρευρισκόμενους καθηγητές Φυσικής και αντάλλαξαν απόψεις.


Στιγμιότυπα της εκδήλωσής μας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook
Την πρόσκλησή μας με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα τη βρείτε εδώ.

Μάιος 2019 Περισσότερα

Είπαν για το βιβλίο

Το βιβλίο είναι διαδραστικό, ευχάριστο και, πάνω απ' όλα, σύγχρονο. Δίνει βαρύτητα στην κατανόηση των φαινομένων και όχι απλά στη λύση ασκήσεων.

Ι. Τσ., Φυσικός, ιδιαίτερα μαθήματα, Θεσσαλονίκη

Τα fun facts αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στη διδασκαλία καθώς οι μαθητές μπορούν να δουν τη Φυσική μέσα στην καθημερινότητά τους και να την κάνουν επί της ουσίας κτήμα τους. Η δομή του βιβλίου είναι ιδιαίτερα παιγνιώδης, γεγονός που προκαλεί τους μαθητές να δουλέψουν χωρίς να νιώθουν ότι διαβάζουν.

Α. Α., Φυσικός, ιδιαίτερα μαθήματα, Θεσσαλονίκη

Τα πειράματα μάγεψαν τους μαθητές τόσο που ήθελαν να τα πραγματοποιήσουν και στο σπίτι τους. Την επόμενη ημέρα, σχεδόν όλοι είχαν λύσει τις ασκήσεις τους.

Ευ. Κ., Φυσικός, Λύκειο (δημόσιο), Καρδίτσα

Ευχάριστο – εύληπτο – σαφές. Καθοδηγεί τον μαθητή βήμα-βήμα.

Ι. Α., Φυσικός, Γυμνάσιο (δημόσιο), Αμάρυνθος Ευβοίας

Επιτέλους κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό που οι μαθητές έχουν ανάγκη.

Ευ. Α.,Φυσικός, φροντιστήριο, Αθήνα

Θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουμε και τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν οι μαθητές μας!

Στ. Κ., Φυσικός, ιδιαίτερα μαθήματα, Θήβα