Διδακτικό πακέτο

Νέα, ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας και εκμάθησης για τη Φυσική Β’ Γυμνασίου της Klett-National Geographic.

Για τον καθηγητή

Ανανεώστε και αναβαθμίστε τη διδασκαλία της Φυσικής με τις σύγχρονες έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις μας!

Αποφασίστε εσείς με ποιον τρόπο θα διδάξετε – Συνδυάστε το παραδοσιακό έντυπο εγχειρίδιο με το σύγχρονο ψηφιακό, εντάσσοντας νέα εκπαιδευτικά εργαλεία στη διδασκαλία. Η νέα γενιά εκπαιδευτικών βιβλίων που σχεδιάσαμε περιλαμβάνει εξελιγμένες ψηφιακές εκδόσεις με βίντεο, animation, προσομοιώσεις και διαδραστικές ασκήσεις, έντυπο βιβλίο μαθητή και ασκησιολόγιο, καθώς και μια σειρά επιπρόσθετων εργαλείων για εκπαιδευτικούς, όπως ο οδηγός καθηγητή, επιπλέον φύλλα εργασίας, τρισδιάστατο εικονικό εργαστήριο (Publior Virtual Lab) και την LMS εφαρμογή Klett Book-App.

Δείτε την προσφορά μας για όλους τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Φυσική στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Περισσότερα

Για τον μαθητή

Δες τη Φυσική… αλλιώς! Με τη νέα εκπαιδευτική πρόταση της Klett-National Geographic, είμαστε σίγουροι ότι το μάθημα της Φυσικής θα γίνει το αγαπημένο σου!

Στο πακέτο για τον μαθητή θα βρεις το βιβλίο του μαθητή μαζί με το ένθετο ασκησιολόγιο και τις λύσεις του σχολικού βιβλίου σε ένα σετ 2 έντυπων βιβλίων, καθώς και τέσσερα ψηφιακά βιβλία με εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, animation, προσομοιώσεις και διαδραστικές ασκήσεις μέσω της LMS εφαρμογής Klett Book-App. Επιπλέον, σου δίνουμε δώρο την πρόσβαση στο εικονικό εργαστήριο Publior Virtual Lab!

Περισσότερα

Για το σχολείο ή το φροντιστήριο

Εντάξτε στο εκπαιδευτικό υλικό του σχολείου σας το νέο διδακτικό πακέτο της Klett-National Geographic για τη Φυσική Β΄ Γυμνασίου και κάντε τους μαθητές σας να αγαπήσουν τη Φυσική! Υιοθετώντας το βιβλίο κατά το σχολικό έτος 2019/2020, αποκτάτε δωρεάν πρόσβαση στο συγγραφικό εργαλείο της εφαρμογής Publior, για να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό διαδραστικό σχολικό εγχειρίδιο/ασκησιολόγιο μέσα στην εφαρμογή Klett Book-App!

Περισσότερα