Διδακτικό πακέτο καθηγητή

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο μάθημα!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ δημόσιων, ιδιωτικών Σχολείων, Φροντιστηρίων και Οικοδιδασκαλείων.

Αποκτήστε λογαριασμό στο Klett Book App και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα ψηφιακά βιβλία της Φυσικής για 15 μέρες.


Εγγραφή για δωρεάν πρόσβαση στο ψηφιακό πακέτο
για 15 μέρες

Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα βιβλία της Φυσικής πέρα από την περίοδο της δωρεάν χρήσης:

1ος τρόπος:
Αγοράστε πρόσβαση για 12 μήνες.

2ος τρόπος:
Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή για 12 μήνες.
Εφόσον έχετε λογαριασμό στο Klett Book-App, βρείτε δύο μαθητές σας που έχουν αγοράσει το βιβλίο και σημειώστε τα ονόματα χρήστη που χρησιμοποιούν αυτοί στο Klett Book-App.

Βήματα
1. Επισκεφθείτε τη σελίδα www.klett.gr/freephysicsforteachers
2. Κάνετε είσοδο με τα ίδια στοιχεία με τα οποία εισέρχεστε στο Klett Book-App
3. Επιλέξτε βιβλίο
4. Εισάγετε τουλάχιστον 2 ονόματα χρηστών μαθητών σας που έχουν ήδη ενεργοποιημένο το αντίστοιχο βιβλίο στον λογαριασμό τους
5. Επαναλάβατε την διαδικασία για τα βιβλία άλλων τάξεων

Περιγραφή

Πάνω από 670 καθηγητές Φυσικής από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στη διαμόρφωση του νέου διδακτικού πακέτου για τη Φυσική Β΄ Γυμνασίου της Klett-National Geographic ως μέλη της ομάδας αξιολόγησης ή συμμετέχοντας με την τάξη τους στην πιλοτική εφαρμογή. Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα σε καθηγητές να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη συγγραφή ενός εκπαιδευτικού βιβλίου. Έτσι, δημιουργήσαμε, από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα, ένα βιβλίο αξιώσεων, το οποίο ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των εκπαιδευτικών και στις συνθήκες διδασκαλίας στην Ελλάδα του σήμερα.

  Ο καθηγητής:
 • Έχει στη διάθεσή του ένα διδακτικό πακέτο, το οποίο διαχειρίζεται την επιστημονική γνώση, μετασχηματίζοντάς την με τρόπο ελκυστικό και εύληπτο, καθιστώντας τη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης απολαυστική και αποδοτική και απόλυτα συμβατή με το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.
 • Μπορεί να βασίσει την παράδοση του μαθήματος εξ ολοκλήρου στις ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας, οι οποίες περιέχουν πλούσιο πολυμεσικό υλικό για κάθε διδακτική ώρα (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις).
 • Είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θα χρησιμοποιήσει από το παρεχόμενο εποπτικό υλικό, αποκτώντας ουσιαστική βοήθεια από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του μαθήματος και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο προετοιμασίας.
 • Μπορεί να αλληλεπιδρά με τους μαθητές του και να ανατροφοδοτεί τον καθένα ξεχωριστά μέσω της πρωτοποριακής LMS εφαρμογής Klett Book-App.
 • Έχει πρόσβαση στο Publior Virtual Lab (εικονικό εργαστήριο πειραμάτων), μέσω του οποίου μπορεί να διεξάγει ψηφιακά πειράματα και να προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών του, ακόμα και αν η αίθουσα διδασκαλίας δεν διαθέτει εργαστηριακό εξοπλισμό

Συνοπτικά

 • 2 έντυπα βιβλία: Αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή και βιβλίο πρόσθετων ασκήσεων και λύσεων του σχολικού βιβλίου
 • Ψηφιακό διαδραστικό αντίγραφο του βιβλίου του μαθητή και του ασκησιολογίου με:
  • Περισσότερες από 600 διαδραστικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας
  • 900+ εντυπωσιακές φωτογραφίες, σχέδια και σκίτσα
  • 50 εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις
 • 1040 Ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας για την παράδοση του μαθήματος με:
  • 40 έτοιμα μαθήματα
  • Περίπου 25 καρτέλες ανά ώρα διδασκαλίας με ενσωματωμένο όλο το πολυμεσικό υλικό (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, προσομοιώσεις, animation)
  • Ειδικά σχεδιασμένες για προβολή σε απλό προβολικό, διαδραστικό πίνακα ή οθόνη
 • Πρόσβαση στο προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης Klett Book-App (LMS)
 • Πρόσβαση στην πρωτότυπη εφαρμογή για την εκτέλεση εικονικών πειραμάτων Publior Virtual Lab

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Τα βιβλία Φυσικής Α’ και Γ’ Γυμνασίου είναι θα είναι διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο 2021 και θα διατίθενται στην τιμή των 25,20 ευρώ.

Το πακέτο του μαθητή (Φυσική Β’ Γυμνασίου) διατίθεται στα 25,20 ευρώ και περιλαμβάνει δύο έντυπα βιβλία (βιβλίο μαθητή και βιβλίο ασκήσεων), καθώς και πρόσβαση στην ψηφιακή έκδοση του βιβλίου για 12μηνη χρήση.

!!! Οι καθηγητές Φυσικών Επιστημών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να χρησιμοποιούν το ψηφιακό διδακτικό υλικό για τον καθηγητή στην εφαρμογή Klett Book-Αpp εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε σχολικό έτος με την προϋπόθεση ότι μαθητές τους θα έχουν αγοράσει το βιβλίο και θα έχουν διασυνδεθεί με αυτό στον λογαριασμό τους.

Δεν υπάρχει κανονισμός που να μην επιτρέπει τη χρήση ψηφιακού υλικού για προβολή στην τάξη ή μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα βιβλία μας είναι σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών. Εποπτεύονται και συγγράφονται από αναγνωρισμένους επιστήμονες και εκπαιδευτικούς.

Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής Klett Book-App, στην οποία περιέχονται όλα τα ψηφιακά βιβλία του διδακτικού πακέτου τόσο του καθηγητή όσο και του μαθητή.