Διδακτικό πακέτο καθηγητή

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο μάθημα!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019/2020

Εντελώς δωρεάν η ετήσια συνδρομή στο ψηφιακό πακέτο του καθηγητή, πραγματικής αξίας 12 €/μήνα.
Πρόκειται για προσφορά γνωριμίας χωρίς καμία δέσμευση.
Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παραγγείλουν σε προνομιακή τιμή το έντυπο βιβλίο μαθητή μαζί με το έντυπο ασκησιολόγιο. Επικοινωνήστε στο 2109902700 για να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς μας.

Δωρεάν πρόσβαση στο ψηφιακό πακέτο

Περιγραφή

Πάνω από 670 καθηγητές Φυσικής από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στη διαμόρφωση του νέου διδακτικού πακέτου για τη Φυσική Β΄ Γυμνασίου της Klett-National Geographic ως μέλη της ομάδας αξιολόγησης ή συμμετέχοντας με την τάξη τους στην πιλοτική εφαρμογή. Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα σε καθηγητές να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη συγγραφή ενός εκπαιδευτικού βιβλίου. Έτσι, δημιουργήσαμε, από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα, ένα βιβλίο αξιώσεων, το οποίο ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των εκπαιδευτικών και στις συνθήκες διδασκαλίας στην Ελλάδα του σήμερα.

  Ο καθηγητής:
 • Έχει στη διάθεσή του ένα διδακτικό πακέτο, το οποίο διαχειρίζεται την επιστημονική γνώση, μετασχηματίζοντάς την με τρόπο ελκυστικό και εύληπτο, καθιστώντας τη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης απολαυστική και αποδοτική και απόλυτα συμβατή με το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.
 • Μπορεί να βασίσει την παράδοση του μαθήματος εξ ολοκλήρου στις ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας, οι οποίες περιέχουν πλούσιο πολυμεσικό υλικό για κάθε διδακτική ώρα (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις).
 • Είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θα χρησιμοποιήσει από το παρεχόμενο εποπτικό υλικό, αποκτώντας ουσιαστική βοήθεια από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του μαθήματος και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο προετοιμασίας.
 • Μπορεί να αλληλεπιδρά με τους μαθητές του και να ανατροφοδοτεί τον καθένα ξεχωριστά μέσω της πρωτοποριακής LMS εφαρμογής Klett Book-App.
 • Έχει πρόσβαση στο Publior Virtual Lab (εικονικό εργαστήριο πειραμάτων), μέσω του οποίου μπορεί να διεξάγει ψηφιακά πειράματα και να προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών του, ακόμα και αν η αίθουσα διδασκαλίας δεν διαθέτει εργαστηριακό εξοπλισμό

Συνοπτικά

 • 2 έντυπα βιβλία: Αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή και βιβλίο πρόσθετων ασκήσεων και λύσεων του σχολικού βιβλίου
 • Ψηφιακό διαδραστικό αντίγραφο του βιβλίου του μαθητή και του ασκησιολογίου με:
  • Περισσότερες από 600 διαδραστικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας
  • 900+ εντυπωσιακές φωτογραφίες, σχέδια και σκίτσα
  • 50 εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις
 • 1040 Ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας για την παράδοση του μαθήματος με:
  • 40 έτοιμα μαθήματα
  • Περίπου 25 καρτέλες ανά ώρα διδασκαλίας με ενσωματωμένο όλο το πολυμεσικό υλικό (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, προσομοιώσεις, animation)
  • Ειδικά σχεδιασμένες για προβολή σε απλό προβολικό, διαδραστικό πίνακα ή οθόνη
 • Πρόσβαση στο προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης Klett Book-App (LMS)
 • Πρόσβαση στην πρωτότυπη εφαρμογή για την εκτέλεση εικονικών πειραμάτων Publior Virtual Lab

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Για τους καθηγητές του Δημοσίου θα ισχύσει ειδική μόνιμη δωρεάν πρόσβαση στο ψηφιακό υλικό του καθηγητή με την προϋπόθεση ότι ο καθηγητής θα είναι εγγεγραμμένο μέλος του ομίλου μας και θα έχει λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την Klett National Geographic.

Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2019/2020 η 12μηνη συνδρομή σε όλο το ψηφιακό υλικό είναι για όλους τους καθηγητές δωρεάν.

Από το σχολικό έτος 2020/21 κι έπειτα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς έως και 100% έκπτωση στη χρήση του διδακτικού μας πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών που θα είναι διασυνδεδεμένοι στον ψηφιακό λογαριασμό του καθηγητή.

Για τους μη πιστοποιημένους χρήστες η κανονική ετήσια συνδρομή για το ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή κοστίζει 12 ευρώ τον μήνα ή 144 ευρώ τον χρόνο.
Σημείωση: Κάθε δωρεάν πρόσβαση συνοδεύεται από όριο μηνιαίας μεταφοράς δεδομένων και σχετική πολιτική ορθής χρήσης.

Το πακέτο του μαθητή για το σχολικό έτος 2019/2020 θα το βρείτε σε τιμή γνωριμίας στα 19,00 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας https://www.klett.gr/physics/register.php και αποκτήστε δωρεάν 12μηνη συνδρομή σε όλο το ψηφιακό υλικό του καθηγητή.

Η δωρεάν ετήσια συνδρομή ισχύει αυστηρά για καθηγητές Φυσικής Γυμνασίου, για έναν μόνο κωδικό ενεργοποίησης του ψηφιακού πακέτου ανά καθηγητή και συνδέεται με πολιτική ορθής χρήσης.

Το πακέτο μαθητή διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία στη μοναδική τιμή γνωριμίας των 19,00 ευρώ για το σχολικό έτος 2019/2020 (μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ).

Μπορείτε, επίσης, να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Ναι, μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής Klett Book-App, στην οποία περιέχονται όλα τα ψηφιακά βιβλία του διδακτικού πακέτου τόσο του καθηγητή όσο και του μαθητή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έντυπο βιβλίο μαθητή, το οποίο συνοδεύεται από το ένθετο ασκησιολόγιο 88 σελίδων, όπου υπάρχουν 240 πρόσθετες ασκήσεις αλλά και οι λύσεις του σχολικού βιβλίου.

Τα διδακτικά πακέτα για τη Φυσική Α’ και Γ’ είναι υπό συγγραφή. Το σχολικό έτος 2021/22 θα δοθεί στους καθηγητές πρόσβαση σε ψηφιακά περιεχόμενα και υλικό τουλάχιστον για την Γ΄ Γυμνασίου.