Διδακτικό πακέτο καθηγητή

Όλα όσα χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο μάθημα!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019*

Οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν Φυσική στο Γυμνάσιο έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν
εντελώς δωρεάν

ετήσια συνδρομή στο ψηφιακό πακέτο του καθηγητή, πραγματικής αξίας 12 €/μήνα.
Πρόκειται για μια προσφορά γνωριμίας χωρίς καμία δέσμευση. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν το έντυπο βιβλίο μαθητή μαζί με το έντυπο ασκησιολόγιο.

*Μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020

Θέλω να το παραγγείλω τώρα

*Από το σχολικό έτος 2020/21 κι έπειτα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς έως και 100% έκπτωση στη χρήση του διδακτικού μας πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών που θα είναι διασυνδεδεμένοι στον ψηφιακό λογαριασμό του καθηγητή.

Περιγραφή

Πάνω από 670 καθηγητές Φυσικής από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στη διαμόρφωση του νέου διδακτικού πακέτου για τη Φυσική Β΄ Γυμνασίου της Klett-National Geographic ως μέλη της ομάδας αξιολόγησης ή συμμετέχοντας με την τάξη τους στην πιλοτική εφαρμογή. Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα σε καθηγητές να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη συγγραφή ενός εκπαιδευτικού βιβλίου. Έτσι, δημιουργήσαμε, από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα, ένα βιβλίο αξιώσεων, το οποίο ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των εκπαιδευτικών και στις συνθήκες διδασκαλίας στην Ελλάδα του σήμερα.

  Ο καθηγητής:
 • Έχει στη διάθεσή του ένα διδακτικό πακέτο, το οποίο διαχειρίζεται την επιστημονική γνώση, μετασχηματίζοντάς την με τρόπο ελκυστικό και εύληπτο, καθιστώντας τη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης απολαυστική και αποδοτική και απόλυτα συμβατή με το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.
 • Μπορεί να βασίσει την παράδοση του μαθήματος εξ ολοκλήρου στις ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας, οι οποίες περιέχουν πλούσιο πολυμεσικό υλικό για κάθε διδακτική ώρα (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις).
 • Είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θα χρησιμοποιήσει από το παρεχόμενο εποπτικό υλικό, αποκτώντας ουσιαστική βοήθεια από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του μαθήματος και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο προετοιμασίας.
 • Μπορεί να αλληλεπιδρά με τους μαθητές του και να ανατροφοδοτεί τον καθένα ξεχωριστά μέσω της πρωτοποριακής LMS εφαρμογής Klett Book-App.
 • Έχει πρόσβαση στο Publior Virtual Lab (εικονικό εργαστήριο πειραμάτων), μέσω του οποίου μπορεί να διεξάγει ψηφιακά πειράματα και να προσελκύει το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών του, ακόμα και αν η αίθουσα διδασκαλίας δεν διαθέτει εργαστηριακό εξοπλισμό

Συνοπτικά

 • 2 έντυπα βιβλία: Αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή και βιβλίο πρόσθετων ασκήσεων και λύσεων του σχολικού βιβλίου
  (Το σετ των δύο έντυπων βιβλίων προσφέρεται δωρεάν στον καθηγητή μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020 κι έπειτα από εγγραφή στην ιστοσελίδα μας).
 • Ψηφιακό διαδραστικό αντίγραφο του βιβλίου του μαθητή και του ασκησιολογίου με:
  • Περισσότερες από 600 διαδραστικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας
  • 900+ εντυπωσιακές φωτογραφίες, σχέδια και σκίτσα
  • 50 εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις
 • 1040 Ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας για την παράδοση του μαθήματος με:
  • 40 έτοιμα μαθήματα
  • Περίπου 25 καρτέλες ανά ώρα διδασκαλίας με ενσωματωμένο όλο το πολυμεσικό υλικό (εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, προσομοιώσεις, animation)
  • Ειδικά σχεδιασμένες για προβολή σε απλό προβολικό, διαδραστικό πίνακα ή οθόνη
 • Πρόσβαση στο προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης Klett Book-App (LMS)
 • Πρόσβαση στην πρωτότυπη εφαρμογή για την εκτέλεση εικονικών πειραμάτων Publior Virtual Lab

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Το Σετ των δύο έντυπων βιβλίων (βιβλίο μαθητή και ασκησιολόγιο), θα εκδοθεί και θα είναι διαθέσιμο προς αγορά τον Αύγουστο του 2019. Το ψηφιακό πακέτο θα ολοκληρωθεί και θα δημοσιευτεί στην εφαρμογή Klett Book-App τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η ετήσια συνδρομή για ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή κοστίζει 12 ευρώ τον μήνα ή 144 ευρώ τον χρόνο.

Για το σχολικό έτος 2019/2020, εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προωθητική μας ενέργεια για καθηγητές Φυσικής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας και αποκτήστε δωρεάν 12μηνη συνδρομή σε όλο το ψηφιακό υλικό του καθηγητή. Επιθυμείτε να σας στείλουμε χωρίς χρέωση το έντυπο βιβλίο μαθητή; Δηλώστε το κατά την εγγραφή σας!

*Προθεσμία εγγραφής: 30 Νοεμβρίου 2019. Η δωρεάν ετήσια συνδρομή ισχύει αυστηρά για καθηγητές Φυσικής, για έναν μόνο κωδικό ενεργοποίησης του ψηφιακού πακέτου και ένα αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή ανά καθηγητή. Η προωθητική ενέργεια είναι σε ισχύ μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020, εφόσον έχει γίνει εγγραφή στην ιστοσελίδα www.klett.gr/physics εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας.

Από το σχολικό έτος 2020/21 κι έπειτα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς έως και 100% έκπτωση στη χρήση του διδακτικού μας πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών που θα είναι διασυνδεδεμένοι στον ψηφιακό λογαριασμό του καθηγητή.

Το διδακτικό πακέτο του μαθητή για το σχολικό έτος 2019/2020 θα το βρείτε σε τιμή γνωριμίας στα 19,00 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ.

Το διδακτικό πακέτο καθηγητή για το σχολικό έτος 2019/2020 δίνεται δωρεάν σε καθηγητές Φυσικής που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς χρέωση το έντυπο βιβλίο μαθητή, αξίας 19,00 ευρώ! Κάντε την εγγραφή σας και αξιοποιήστε την προσφορά μας!

Για τη σχολική χρονιά 2019/2020, το διδακτικό πακέτο καθηγητή δίνεται δωρεάν σε καθηγητές Φυσικής που θα εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας. Επιθυμείτε να σας στείλουμε χωρίς χρέωση το έντυπο βιβλίο μαθητή; Δηλώστε το κατά την εγγραφή σας!

*Προθεσμία εγγραφής: 30 Νοεμβρίου 2019. Η δωρεάν ετήσια συνδρομή ισχύει αυστηρά για καθηγητές Φυσικής, για έναν μόνο κωδικό ενεργοποίησης του ψηφιακού πακέτου και ένα αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή ανά καθηγητή. Η προωθητική ενέργεια είναι σε ισχύ μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020, εφόσον έχει γίνει εγγραφή στην ιστοσελίδα www.klett.gr/physics εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας.

Το διδακτικό πακέτο μαθητή θα διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τον Αύγουστο του 2019 στη μοναδική τιμή γνωριμίας των 19,00 ευρώ για το σχολικό έτος 2019/2020 (μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ).

Μπορείτε, επίσης, να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Ναι, μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Τα 3 πρόσθετα ψηφιακά βιβλία (Η Φυσική σήμερα: Νέα και δραστηριότητες, Εικονικό εργαστήριο και Πρόσθετες ασκήσεις και Λύσεις του σχολικού βιβλίου) θα δημοσιευτούν τον Ιούνιο του 2019 και θα εμφανιστούν αυτόματα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Klett Book-App, χωρίς να χρειάζεται κάποια περαιτέρω ενέργεια από εσάς. Την ίδια περίοδο θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή του εικονικού εργαστηρίου (Publior Virtual Lab).

Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής Klett Book-App, στην οποία περιέχονται όλα τα ψηφιακά βιβλία του διδακτικού πακέτου τόσο του καθηγητή όσο και του μαθητή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έντυπο βιβλίο μαθητή, το οποίο συνοδεύεται από το ένθετο ασκησιολόγιο 88 σελίδων, όπου υπάρχουν 240 πρόσθετες ασκήσεις αλλά και οι λύσεις του σχολικού βιβλίου.

Τα διδακτικά πακέτα για τη Φυσική Α’ και Γ’ είναι υπό συγγραφή και θα κυκλοφορήσουν μετά τον Μάιο του 2020, για το σχολικό έτος 2020/2021.

Από τον Οκτώβριο του 2019 στην πλατφόρμα Klett Book-App, καθηγητές και μαθητές θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε φύλλα εργασίας που αφορούν την ύλη της Α΄ Γυμνασίου.