Διδακτικό πακέτο για σχολεία/φροντιστήρια

Προσφέρετε στους μαθητές σας τη νέα, ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας για τη Φυσική Β’ Γυμνασίου και δείτε τις επιδόσεις τους να εκτοξεύονται!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019/2020

Εντελώς δωρεάν η ετήσια συνδρομή στο ψηφιακό πακέτο του καθηγητή, πραγματικής αξίας 12 €/μήνα. Πρόκειται για προσφορά γνωριμίας χωρίς καμία δέσμευση.

Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παραγγείλουν σε προνομιακή τιμή το έντυπο βιβλίο μαθητή μαζί με το έντυπο ασκησιολόγιο. Επικοινωνήστε στο 2109902700 για να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς μας.

Δωρεάν πρόσβαση στο ψηφιακό πακέτο

Περιγραφή

  Εντάξτε στο εκπαιδευτικό σας υλικό το διδακτικό πακέτο για τη Φυσική στο Γυμνάσιο και δώστε στους καθηγητές σας προηγμένα εκπαιδευτικά εργαλεία:
 • 1040 ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας με σύγχρονο πολυμεσικό υλικό για την παράδοση του μαθήματος σχεδιασμένες ανά λεπτό παράδοσης!
  Αξιοποιήστε τους διαδραστικούς σας πίνακες ή το προβολικό σας. Οι καρτέλες μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε οθόνη.
 • Εγγραφείτε στην εφαρμογή Klett Book App
  Δημιουργήστε μια ψηφιακή τάξη χωρίς να μπαίνετε σε αίθουσα υπολογιστών.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στην προηγμένη υπηρεσία της Publior Author
  Ψηφιοποιήστε και διαδραστικοποιήστε για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ* τα δικά σας βοηθητικά βιβλία τα οποία έχουν συγγράψει οι εκπαιδευτικοί σας!
  *Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.
 • Αυτόματη εγγραφή και πρόσβαση στο ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή για 12 μήνες
  Εξασφαλίστε όλη τη σειρά των προϊόντων Φυσικής Γυμνασίου για τους καθηγητές σας εντελώς δωρεάν.
 • Μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας για το περιεχόμενο του ψηφιακού μας περιοδικού
  Εμπνεύστε τους μαθητές σας, ενισχύστε τους καθηγητές σας, προβάλετε το σχολείο σας με την τεχνογνωσία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών οίκων!
 • Γίνετε μέλος της μεγάλης μας ευρωπαϊκής εκπαιδευτικής οικογένειας
  670 Έλληνες καθηγητές Φυσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αξιολόγησαν το πρωτοποριακό διδακτικό πακέτο και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του!
 • Αξιοποιήστε το πρωτοποριακό υλικό:
  • Περισσότερες από 600 διαδραστικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας στο ψηφιακό βιβλίο με στόχο να κινητοποιούνται οι μαθητές όλων των επιπέδων, από τον πιο αδύναμο, που επιθυμεί να εξοικειωθεί με έννοιες και θεωρίες της Φυσικής, έως και τον πιο προχωρημένο, που θέλει να πάρει μέρος σε μαθητικούς διαγωνισμούς Φυσικής
  • 50 εισαγωγικά και ανακεφαλαιωτικά εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις
  • 900+ εντυπωσιακές φωτογραφίες, σχέδια και σκίτσα που εντείνουν το ενδιαφέρον και επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ο μαθητής επεξεργάζεται την επιστημονική γνώση και αντιλαμβάνεται έννοιες και φυσικά φαινόμενα.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Για τους καθηγητές του Δημοσίου θα ισχύσει ειδική μόνιμη δωρεάν πρόσβαση στο ψηφιακό υλικό του καθηγητή με την προϋπόθεση ότι ο καθηγητής θα είναι εγγεγραμμένο μέλος του ομίλου μας και θα έχει λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την Klett National Geographic.

Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2019/2020 η 12μηνη συνδρομή σε όλο το ψηφιακό υλικό είναι για όλους τους καθηγητές δωρεάν.

Από το σχολικό έτος 2020/21 κι έπειτα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς έως και 100% έκπτωση στη χρήση του διδακτικού μας πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών που θα είναι διασυνδεδεμένοι στον ψηφιακό λογαριασμό του καθηγητή.

Για τους μη πιστοποιημένους χρήστες η κανονική ετήσια συνδρομή για το ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή κοστίζει 12 ευρώ τον μήνα ή 144 ευρώ τον χρόνο.
Σημείωση: Κάθε δωρεάν πρόσβαση συνοδεύεται από όριο μηνιαίας μεταφοράς δεδομένων και σχετική πολιτική ορθής χρήσης.

Το πακέτο του μαθητή για το σχολικό έτος 2019/2020 διατίθεται σε τιμή γνωριμίας στα 19,00 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας https://www.klett.gr/physics/register.php και αποκτήστε δωρεάν 12μηνη συνδρομή σε όλο το ψηφιακό υλικό του καθηγητή.

Η δωρεάν ετήσια συνδρομή ισχύει αυστηρά για καθηγητές Φυσικής Γυμνασίου, για έναν μόνο κωδικό ενεργοποίησης του ψηφιακού πακέτου ανά καθηγητή και συνδέεται με πολιτική ορθής χρήσης.

Το μαθησιακό πακέτο μαθητή διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία στη μοναδική τιμή γνωριμίας των 19,00 ευρώ για το σχολικό έτος 2019/2020 (μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ).

Μπορείτε, επίσης, να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas πατώντας εδώ ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Ναι, μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas πατώντας εδώ ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής Klett Book-App, στην οποία περιέχονται όλα τα ψηφιακά βιβλία του διδακτικού πακέτου τόσο του καθηγητή όσο και του μαθητή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έντυπο βιβλίο μαθητή, το οποίο συνοδεύεται από το ένθετο ασκησιολόγιο 88 σελίδων, όπου υπάρχουν 240 πρόσθετες ασκήσεις αλλά και οι λύσεις του σχολικού βιβλίου.

Τα διδακτικά πακέτα για τη Φυσική Α’ και Γ’ είναι υπό συγγραφή. Το σχολικό έτος 2021/22 θα δοθεί στους καθηγητές πρόσβαση σε ψηφιακά περιεχόμενα και υλικό τουλάχιστον για την Γ΄ Γυμνασίου.

Ναι, η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Wine.

Τα ψηφιακά μας βιβλία μπορείτε να τα προβάλετε είτε σε διαδραστικό πίνακα, είτε σε απλό προβολικό, είτε σε οποιαδήποτε οθόνη.

Όχι, η χρήση των ψηφιακών μας βιβλίων είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται εξειδίκευση. Μπορείτε να τα προβάλετε σε διαδραστικό πίνακα, σε απλό προβολικό ή σε οποιαδήποτε οθόνη.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.

Εάν εντάξετε στο υλικό του σχολείου ή του φροντιστηρίου σας το διδακτικό πακέτο Φυσική Β΄Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2019/2020, σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο συγγραφικό εργαλείο της εφαρμογής Publior, για να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό διαδραστικό σχολικό εγχειρίδιο/ασκησιολόγιο μέσα στην εφαρμογή Klett Book-App.

Η ειδική ομάδα συνεργατών μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το ψηφιακό σας υλικό. Θα χρειαστεί να έχετε ετοιμάσει από πριν τα σχετικά PDF αρχεία των βοηθητικών σας βιβλίων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.

Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.