Διδακτικό πακέτο για σχολεία/φροντιστήρια

Προσφέρετε στους μαθητές σας τη νέα, ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας για τη Φυσική Β’ Γυμνασίου και δείτε τις επιδόσεις τους να εκτοξεύονται!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019*


Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας που διδάσκουν Φυσική στο Γυμνάσιο έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν
εντελώς δωρεάν
ετήσια συνδρομή στο ψηφιακό πακέτο του καθηγητή, πραγματικής αξίας 12 €/μήνα.
Πρόκειται για μια προσφορά γνωριμίας χωρίς καμία δέσμευση. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν το έντυπο βιβλίο μαθητή μαζί με το έντυπο ασκησιολόγιο.

*Μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020

Παραγγελία για το σχολείο μου

Περιγραφή

  Εντάξτε στο εκπαιδευτικό σας υλικό το διδακτικό πακέτο για τη Φυσική στο Γυμνάσιο και δώστε στους καθηγητές σας προηγμένα εκπαιδευτικά εργαλεία:
 • 1040 ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας με σύγχρονο πολυμεσικό υλικό για την παράδοση του μαθήματος σχεδιασμένες ανά λεπτό παράδοσης!
  Αξιοποιήστε τους διαδραστικούς σας πίνακες ή το προβολικό σας. Οι καρτέλες μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε οθόνη.
 • Εγγραφείτε στην εφαρμογή Klett Book App
  Δημιουργήστε μια ψηφιακή τάξη χωρίς να μπαίνετε σε αίθουσα υπολογιστών.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στην προηγμένη υπηρεσία της Publior Author
  Ψηφιοποιήστε και διαδραστικοποιήστε για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ* τα δικά σας βοηθητικά βιβλία τα οποία έχουν συγγράψει οι εκπαιδευτικοί σας!
  *Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.
 • Αυτόματη εγγραφή και πρόσβαση στο ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή για 12 μήνες
  Εξασφαλίστε όλη τη σειρά των προϊόντων Φυσικής Γυμνασίου για τους καθηγητές σας εντελώς δωρεάν.
 • Μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας για το περιεχόμενο του ψηφιακού μας περιοδικού
  Εμπνεύστε τους μαθητές σας, ενισχύστε τους καθηγητές σας, προβάλετε το σχολείο σας με την τεχνογνωσία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών οίκων!
 • Γίνετε μέλος της μεγάλης μας ευρωπαϊκής εκπαιδευτικής οικογένειας
  670 Έλληνες καθηγητές Φυσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αξιολόγησαν το πρωτοποριακό διδακτικό πακέτο και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του!
 • Αξιοποιήστε το πρωτοποριακό υλικό:
  • Περισσότερες από 600 διαδραστικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας στο ψηφιακό βιβλίο με στόχο να κινητοποιούνται οι μαθητές όλων των επιπέδων, από τον πιο αδύναμο, που επιθυμεί να εξοικειωθεί με έννοιες και θεωρίες της Φυσικής, έως και τον πιο προχωρημένο, που θέλει να πάρει μέρος σε μαθητικούς διαγωνισμούς Φυσικής
  • 50 εισαγωγικά και ανακεφαλαιωτικά εκπαιδευτικά βίντεο, βίντεο-πειράματα, 2D/3D προσομοιώσεις
  • 900+ εντυπωσιακές φωτογραφίες, σχέδια και σκίτσα που εντείνουν το ενδιαφέρον και επηρεάζουν άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ο μαθητής επεξεργάζεται την επιστημονική γνώση και αντιλαμβάνεται έννοιες και φυσικά φαινόμενα.

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Το Σετ των δύο έντυπων βιβλίων (βιβλίο μαθητή και ασκησιολόγιο), θα εκδοθεί και θα είναι διαθέσιμο προς αγορά τον Αύγουστο του 2019. Το ψηφιακό πακέτο θα ολοκληρωθεί και θα δημοσιευτεί στην εφαρμογή Klett Book-App τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η ετήσια συνδρομή για ψηφιακό διδακτικό πακέτο του καθηγητή κοστίζει 12 ευρώ τον μήνα ή 144 ευρώ τον χρόνο.

Για το σχολικό έτος 2019/2020, εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προωθητική μας ενέργεια για καθηγητές Φυσικής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας και αποκτήστε δωρεάν 12μηνη συνδρομή σε όλο το ψηφιακό υλικό του καθηγητή. Επιθυμείτε να σας στείλουμε χωρίς χρέωση το έντυπο βιβλίο μαθητή; Δηλώστε το κατά την εγγραφή σας!

*Προθεσμία εγγραφής: 30 Νοεμβρίου 2019. Η δωρεάν ετήσια συνδρομή ισχύει αυστηρά για καθηγητές Φυσικής, για έναν μόνο κωδικό ενεργοποίησης του ψηφιακού πακέτου και ένα αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή ανά καθηγητή. Η προωθητική ενέργεια είναι σε ισχύ μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020, εφόσον έχει γίνει εγγραφή στην ιστοσελίδα www.klett.gr/physics εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας.

Το διδακτικό πακέτο του μαθητή για το σχολικό έτος 2019/2020 θα το βρείτε σε τιμή γνωριμίας στα 19,00 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ.

Το διδακτικό πακέτο καθηγητή για το σχολικό έτος 2019/2020 δίνεται δωρεάν σε καθηγητές Φυσικής που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς χρέωση το έντυπο βιβλίο μαθητή, αξίας 19,00 ευρώ! Κάντε την εγγραφή σας και αξιοποιήστε την προσφορά μας!

Για τη σχολική χρονιά 2019/2020, το διδακτικό πακέτο καθηγητή δίνεται δωρεάν σε καθηγητές Φυσικής που θα εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας. Επιθυμείτε να σας στείλουμε χωρίς χρέωση το έντυπο βιβλίο μαθητή; Δηλώστε το κατά την εγγραφή σας!

*Προθεσμία εγγραφής: 30 Νοεμβρίου 2019. Η δωρεάν ετήσια συνδρομή ισχύει αυστηρά για καθηγητές Φυσικής, για έναν μόνο κωδικό ενεργοποίησης του ψηφιακού πακέτου και ένα αντίτυπο του βιβλίου του μαθητή ανά καθηγητή. Η προωθητική ενέργεια είναι σε ισχύ μόνο για το σχολικό έτος 2019/2020, εφόσον έχει γίνει εγγραφή στην ιστοσελίδα www.klett.gr/physics εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας.

Το διδακτικό πακέτο μαθητή θα διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τον Αύγουστο του 2019 στη μοναδική τιμή γνωριμίας των 19,00 ευρώ για το σχολικό έτος 2019/2020 (μετά την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας, θα διατίθεται στην τιμή των 26,00 ευρώ).

Μπορείτε, επίσης, να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Ναι, μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το e-shop της Klett Hellas ή πραγματοποιώντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2109902700.

Τα 3 πρόσθετα ψηφιακά βιβλία (Η Φυσική σήμερα: Νέα και δραστηριότητες, Εικονικό εργαστήριο και Πρόσθετες ασκήσεις και Λύσεις του σχολικού βιβλίου) θα δημοσιευτούν τον Ιούνιο του 2019 και θα εμφανιστούν αυτόματα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Klett Book-App, χωρίς να χρειάζεται κάποια περαιτέρω ενέργεια από εσάς. Την ίδια περίοδο θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή του εικονικού εργαστηρίου (Publior Virtual Lab).

Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής Klett Book-App, στην οποία περιέχονται όλα τα ψηφιακά βιβλία του διδακτικού πακέτου τόσο του καθηγητή όσο και του μαθητή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το έντυπο βιβλίο μαθητή, το οποίο συνοδεύεται από το ένθετο ασκησιολόγιο 88 σελίδων, όπου υπάρχουν 240 πρόσθετες ασκήσεις αλλά και οι λύσεις του σχολικού βιβλίου.

Τα διδακτικά πακέτα για τη Φυσική Α’ και Γ’ είναι υπό συγγραφή και θα κυκλοφορήσουν μετά τον Μάιο του 2020, για το σχολικό έτος 2020/2021.

Από τον Οκτώβριο του 2019 στην πλατφόρμα Klett Book-App, καθηγητές και μαθητές θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε φύλλα εργασίας που αφορούν την ύλη της Α΄ Γυμνασίου.

Ναι, η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Wine.

Τα ψηφιακά μας βιβλία μπορείτε να τα προβάλετε είτε σε διαδραστικό πίνακα, είτε σε απλό προβολικό, είτε σε οποιαδήποτε οθόνη.

Όχι, η χρήση των ψηφιακών μας βιβλίων είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται εξειδίκευση. Μπορείτε να τα προβάλετε σε διαδραστικό πίνακα, σε απλό προβολικό ή σε οποιαδήποτε οθόνη.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.

Εάν εντάξετε στο υλικό του σχολείου ή του φροντιστηρίου σας το διδακτικό πακέτο Φυσική Β΄Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2019/2020, σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο συγγραφικό εργαλείο της εφαρμογής Publior, για να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό διαδραστικό σχολικό εγχειρίδιο/ασκησιολόγιο μέσα στην εφαρμογή Klett Book-App.

Η ειδική ομάδα συνεργατών μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε το ψηφιακό σας υλικό. Θα χρειαστεί να έχετε ετοιμάσει από πριν τα σχετικά PDF αρχεία των βοηθητικών σας βιβλίων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.

Η υπηρεσία ενσωμάτωσης και προβολής του δικού σας υλικού στο σύστημα θα παρέχεται κατά τα σχολικά έτη που θα χρησιμοποιείτε τα βιβλία μας.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο physics@klett.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2109902700.