Παραγγελία μαθητή

Με την παρουσία και τη συναίνεση του γονέα.
ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
Δείτε περισσότερα

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Κινητό τηλέφωνο:
Τηλέφωνο:
*Email:

Παρακάτω συμπληρώστε ένα όνομα χρήστη κι έναν κωδικό χρήστη. Με τα στοιχεία αυτά θα εισέρχεστε από εδώ και πέρα στις online εφαρμογές Klett Book-App και Publior Virtual Lab. Η εγγραφή στις δύο εφαρμογές γίνεται αυτόματα. Στο Klett Book-App θα βρείτε τα τέσσερα βιβλία της σειράς ενεργοποιημένα έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2019. Κατόπιν, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε κωδικό του πακέτου μαθητή με 19€ για 12 μήνες χρήση. Μετά την παραγγελία θα λάβετε email με σχετικές οδηγίες.

*Όνομα χρήστη (email):
*Κωδικός χρήστη:
*Επανάληψη κωδικού:

Δήλωση συναίνεσης

Δηλώνω ότι συναινώ στη συλλογή και στην επεξεργασία των παραπάνω πληροφοριών από την εταιρεία Klett Hellas με σκοπό την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης που σχετίζονται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υπόκειται στους παρακάτω όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου (σχολικό έτος 2019/2020), μέσα από το ψηφιακό πακέτο του καθηγητή και του μαθητή θα προβάλλονται διαφημιστικά μηνύματα που σχετίζονται με τις εκδόσεις Klett-National Geographic για το μάθημα της Φυσικής και απευθύνονται σε μαθητές και καθηγητές.
Your message has been send
Error sending message
Leave this field empty