Αγαπητές κυρίες,
Αγαπητοί κύριοι,

«Διδάξτε εύκολα, ευχάριστα, ευφάνταστα!

εμείς σας στηρίζουμε με κάθε μέσο, έντυπο και ηλεκτρονικό»  
Αυτό είναι το σύνθημά μας για φέτος. Δεν είναι απλά υπόσχεση, είναι πράξη που μετουσιώνει καθημερινά τη δική σας συμβολή στην εκπαίδευση και τη στενή μας συνεργασία σε επιτυχία για μας, για εσάς αλλά κυρίως για τους μαθητές σας!
Γι’ αυτό το λόγο αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε τις διδακτικές μας σειρές Γερμανικών, Γαλλικών, Ισπανικών και Ιταλικών (από την 1/1/2014) οι οποίες συνοδεύονται πλέον από πλούσιο ψηφιακό και διαδραστικό υλικό. Εσείς απομένει να αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα στηρίξετε και θα εμπλουτίσετε τη διδασκαλία και το μάθημά σας.

Σημειώστε ότι έχει ενταχθεί πλέον και το εκδοτικό πρόγραμμα της θυγατρικής μας εταιρείας Edizioni Casa delle Lingue για τη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας στο εκδοτικό μας πρόγραμμα. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε από την 1/1/2014 του νέου, μοντέρνου πρωτοποριακού εκπαιδευτρικού υλικού για τη διδασκαλία των Ιταλικών ως ξένη γλώσσα.
Γνωρίστε τη νέα διδακτική σειρά για νέους και ενήλικες Bravissimo Α1, Α2, Β1 και το πλούσιο διδακτικό υλικό της!

Πιστοί στο μήνυμά μας «Όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε με την εκμάθηση των Ξένων Γλωσσών, τόσο πιο ψηλά θα φτάσετε» δημιουργήσαμε νέες διδακτικές σειρές για τα Γερμανικά και τα Γαλλικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού (5-8 ετών):
Γερμανικά:
Ολοκληρώνεται η σειρά «Hallo Anna 1, 2, 3» με το 3ο επίπεδο της σειράς, καθώς επίσης και το δεύτερο επίπεδο της επιτυχημένης διδακτικής σειράς  για παιδιά 8 έως 10 ετών «Der grüne Max 1 & 2 neu».
Γαλλικά:
Εκδώσαμε τη νέα και πρωτοποριακή σειρά για παιδιά στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού από 7-10 ετών "ΖΟΟΜ 1, 2, 3" 

Για τη διδασκαλία σας σύμφωνα με τα πρότυπα των εξετάσεων Goethe-Zertifikat (Γερμανικά), DELF (Γαλλικά) & DELE (Ισπανικά) σας παρέχουμε και για τους μικρούς σας μαθητές τις νέες, ανανεωμένες και καταξιομένες διδακτικές σειρές:

Γερμανικά για παιδιά και εφήβους:
Για τη σειρά Magnet B1 ενσωματώσαμε στο Magnet B1 Griechisches Begleitheft πρόσθετο υλικό προετοιμασίας που θα κυκλοφορεί πλέον σε μορφή e-book CD-ROMστο πίσω μέρος του βιβλίου.
Επιλέξτε τη νέα σύγχρονη διδακτική σειρά geni@l klick A1, A2, B1, η οποία παρέχει πλούσιο διαδραστικό υλικό και πρόσθετες δραστηριότητες. Η σειρά ολοκληρώθηκε μόλις με την έκδοση του τρίτου επιπέδου geni@l klick B1, το οποίο εμπεριέχει όλο το υλικό για την προετοιμασία της εξέτασης Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1.

Γαλλικά για παιδιά και εφήβους:
Η επιτυχημένη διδακτική σειρά Quartier libre εμπλουτίστηκε με το διαδραστικό υλικό για το Α2 επίπεδο. Μαζί με τα Quartier libre 1 θα παρέχεται φέτος δωρεάν το τρίπτυχο γραμματικής Γνώσεις ΟΚ - Γραμματική με μια ματιά! Ενώ με το Quartier 2 livre de l’élève + CD θα παρέχεται δωρεάν η γραμματική Les Cahiers de Grammaire Α2  μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ισπανικά για παιδιά και εφήβους:
Κυκλοφόρησε και η ανανεωμένη διδακτική σειρά Ισπανικών για παιδιά από 12 ετών και άνω  Gente joven 1 & 2 nueva edición για τα επίπεδα Α1 και Α2.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σάς παρουσιάζουμε τις νέες σειρές γερμανικών, γαλλικών και ισπανικών εκδόσεων για νέους (από 15 ετών και άνω) και ενήλικες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2 οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί και κυκλοφορούν πλέον με όλο το υλικό:
 
Γερμανικά:
• η νέα σειρά Netzwerk A1, A2, B1 μια ιδιαίτερα επίκαιρη μέθοδος για ενήλικες, με σημείο αναφοράς τον ψηφιακό κόσμο.
•  
Γερμανικά -εύκολα όσο ποτές με τη νέα σειρά DaF leicht!
• οι ανανεωμένες διδακτικές σειρές για προχωρημένους μαθητές (για τα επίπεδα Β1+ έως Γ1): Aspekte neu B1 plus και Mittelpunkt neu B1+, Mittelpunkt neu B2 & C1. 

 Γαλλικά:
• η διδακτική σειρά Version Originale η οποία καλύπτει την ύλη για τα επίπεδα Α1-Β2 σε τέσσερις τόμους προσφέρεται πλέον με την γραμματική Les Cahiers de Grammaire A1 & A2
• η πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη έκδοση της επιτυχημένης διδακτικής σειράς Νouveau Rond-Point 1, 2, 3 ολοκληρώθηκε φέτος με το Β2-επίπεδο

Ισπανικά:
• η επιτυχημένη διδακτική σειρά Aula Internacional ανανεώθηκε και κυκλοφορεί σε ανανεωμένη έκδοση ως Aula internacional Nueva edición  
• η διδακτική σειρά Gente έχει επίσης ανανεωθεί και θα ολοκληρωθούν σταδιακά οι ανανεωμένες εκδόσεις για όλα τα επίπεδα Gente hoy 1, 2, 3.

• η πρωτοποριακή, μοντέρνα διδακτική σειρά Bitácora 1, 2, 3 (για τα επίπεδα Α1-Β1)

Γνωρίστε και επωφεληθείτε από:

  • Τις νέες γραμματικές, το συμπληρωματικό υλικό, τα βιβλία προετοιμασίας για τις εξετάσεις για όλες τις ηλικίες σε όλα τα επίπεδα,

  Γίνετε μέλος στο Klett Club www.klett.gr και αποκτήστε ειδικά προνόμια. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία.